Waar wij werken

Catering op iedere locatie

Wij verzorgen de catering op allerlei evenementen. En dat kan op verschillende locaties zijn. Uw eigen huis, achtertuin of het buurtplein. Natuurlijk ook op kantoor of een andere zakelijke locatie. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Haaglanden. In Den HaagWassenaar, Scheveningen, Katwijk, Rijnsburg en omliggende gemeenten worden wij gevraagd om catering te verzorgen.
Uiteraard is catering in andere gemeenten in Nederland ook mogelijk.

De Oostdorperhoeve

Tevens is onze vaste locatie “Landgoed de Oostdorperhoeve” ook beschikbaar voor allerlei evenementen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Catering in de regio

Katwijk

Host Catering is cateraar en werkt ook in Katwijk. Geeft u een evenement in Katwijk? De catering is bij Host in goede handen.

Leiden

Host Catering is cateraar met ruime ervaring in Leiden. Heeft u een culinair evenement in Leiden? De catering is bij ons in goede handen.

Noordwijk

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Noordwijk. Heeft u een culinair evenement in Noordwijk? De catering is bij ons in goede handen.

Valkenburg (ZH)

Host Catering verzorgt graag de catering op locatie in Valkenburg ZH. Heeft u iets te vieren in Valkenburg? Host Catering verzorgt u en uw gasten!

Oegstgeest

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Oegstgeest. Heeft u een culinair evenement in Oegstgeest? De catering is bij ons in goede handen.

Lisse

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Lisse. Heeft u een culinair evenement in Lisse? De catering is bij ons in goede handen.

Rijnsburg

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Rijnsburg. Heeft u een culinair evenement in Rijnsburg? De catering is bij ons in goede handen.

Wassenaar

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Wassenaar. Heeft u een culinair evenement in Wassenaar? De (bedrijfs)catering is bij ons in goede handen.

Den Haag

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Den Haag. Heeft u een culinair evenement in Den Haag? De catering is bij ons in goede handen.

Warmond

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Warmond. Heeft u een culinair evenement in Warmond? De catering is bij ons in goede handen.

Haarlem

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Haarlem. Heeft u een culinair evenement in Haarlem? De catering is bij ons in goede handen.

Aerdenhout

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Aerdenhout. Heeft u een culinair evenement in Aerdenhout? De catering is bij ons in goede handen.

Heb je vragen? Neem dan contact op!