Waar wij werken

Wij verzorgen de catering op allerlei evenementen. En dat kan op verschillende locaties zijn. Uw eigen huis, achtertuin of het buurtplein. Natuurlijk ook op kantoor of andere zakelijke locatie. Ons werkgebied is voornamelijk de regio Haaglanden. In Den Haag, Wassenaar, Scheveningen, Katwijk, Rijnsburg en omliggende gemeenten worden wij gevraagd om catering te verzorgen.
Uiteraard is catering in andere gemeenten in Nederland ook mogelijk.

Locaties

Oostdorperhoeve

Evenementenlocatie Oostdorperhove

Locatie: Wassenaar
Max. aantal gasten: 250
Bekijk meer informatie op www.oostdorperhoeve.nl

Wij cateren onder andere in:

Katwijk

Host Catering is cateraar en werkt ook in Katwijk. Geeft u een evenement in Katwijk? De catering is bij Host in goede handen.
Lees meer

Leiden

Host Catering is cateraar met ruime ervaring in Leiden. Heeft u een culinair evenement in Leiden? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Noordwijk

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Noordwijk. Heeft u een culinair evenement in Noordwijk? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Valkenburg (ZH)

Host Catering verzorgt graag de catering op locatie in Valkenburg ZH. Heeft u iets te vieren in Valkenburg? Host Catering verzorgt u en uw gasten!
Lees meer

Oegstgeest

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Oegstgeest. Heeft u een culinair evenement in Oegstgeest? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Lisse

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Lisse. Heeft u een culinair evenement in Lisse? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Rijnsburg

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Rijnsburg. Heeft u een culinair evenement in Rijnsburg? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Wassenaar

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Wassenaar. Heeft u een culinair evenement in Wassenaar? De (bedrijfs)catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Den Haag

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Den Haag. Heeft u een culinair evenement in Den Haag? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Warmond

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Warmond. Heeft u een culinair evenement in Warmond? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Haarlem

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Haarlem. Heeft u een culinair evenement in Haarlem? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Aerdenhout

Host Catering verzorgt graag de catering bij u thuis in Aerdenhout. Heeft u een culinair evenement in Aerdenhout? De catering is bij ons in goede handen.
Lees meer

Staat uw dorp of stad hier niet vermeld? Geen nood, wij zijn u graag van dienst, ook buiten deze werkgebieden!
Host Catering is ook te vinden op www.catering-info.nl.