Catering in Valkenburg

Wijn fles

Op zoek naar een cateraar in Valkenburg voor uw feest of zakelijke evenement? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. We hebben ruime ervaring (meer dan 10 jaar) met het verzorgen van eten en drinken bij verschillende gelegenheden. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging. Lees hier meer over wat wij doen.

Catering mogelijkheden in Valkenburg

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Een staande receptie met kleine hapjes verzorgden wij eens in Valkenburg. Verder hebben wij ervaring met 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften, BBQ catering waarbij vanaf buffet iedereen zichzelf kan bedienen en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen. Evenementen waarbij eten en drinken geserveerd worden zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor een catering in Valkenburg. Hier vind u een aantal van onze menusuggesties.

Catering inclusief organisatie in Valkenburg

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u in orde maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek of het huren van glaswerk en servies. Ook in Valkenburg kunnen wij deze en andere zaken organiseren.

Wij komen graag bij u in Valkenburg langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u in Valkenburg op locatie.

Neem contact op voor meer informatie