Catering in Oegstgeest

Wijn fles

p zoek naar een cateraar in Oegstgeest? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een ervaren cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging. Gekke vragen kennen we niet en veel catering concepten hebben wij al eens uitgevoerd. Neem een kijkje bij onze showcases van vorige evenementen.

Catering mogelijkheden in Oegstgeest

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. BBQ catering met uitgebreid buffet bijvoorbeeld in Oegstgeest, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld.  Een staande receptie met fingerfood, ofwel een amusediner vinden we gaaf. Ook originele catering concepten en exclusieve diners met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor de catering in Oegstgeest. Weten wat we maken? Bekijk een aantal van de menu’s hier.

Catering inclusief organisatie in Oegstgeest

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies. Lees over wat wij doen.

Wij komen graag bij u in Oegstgeest langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inOegstgeest op locatie. Het totaalpakket aan diensten noemen we ook wel catering compleet.

Neem contact op voor meer informatie