Catering in Leiden

Wijn fles

p zoek naar een cateraar in Leiden? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging. Met ruim 10 jaar catering ervaring is uw evenement in vertrouwde handen.

Catering mogelijkheden in Leiden

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd in Leiden. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Leiden, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner. Bekijk een aantal van onze menusuggesties hier.

Catering inclusief organisatie in Leiden

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies.

Wij komen graag bij u in Leiden langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inLeiden op locatie. Het totaalpakket aan diensten noemen wij ook wel catering compleetBekijk hier verschillende door ons verzorgde catering bij evenementen.

Neem contact op voor meer informatie