Catering in Warmond

Wijn fles

p zoek naar een catering bedrijf in Warmond? Dan stellen we ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateraar met een can-do-mentaliteit en ruime ervaring met het verzorgen van eten en drinken op evenementen. We houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Warmond

Door de jaren hebben wij verschillende catering concepten verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Warmond, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd.

Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner. Heeft u bijzondere ideeën voor uw feest?

Catering inclusief organisatie in Warmond

Wilt u de catering bij uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies.

Wij komen graag bij u in Warmond langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u in Warmond op locatie. Het totaalpakket aan diensten kunnen we omschrijven als catering compleet.

Neem contact op voor meer informatie