Wat wij doen

Compleet verzorgde (bedrijfs)catering

Host Catering verzorgt (bedrijfs)catering bij evenementen. Van de borrelhapjes bij een personeelsfeest tot een compleet verzorgd diner bij een bruiloft. Host Catering helpt u graag bij de organisatie van uw evenement.Naast catering verzorgen wij ook de complete entourage zoals bijvoorbeeld sfeervolle verlichting, passende muziek, overkappingen in de tuin en al het benodigde meubilair.

Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van diverse zakelijke en particuliere evenementen.

Kenmerkend voor onze partijen zijn het verse eten, de goede sfeer en de vriendelijke, behulpzame medewerkers!

Naast catering verzorgen wij ook de complete entourage zoals bijvoorbeeld sfeervolle verlichting, passende muziek, overkappingen in de tuin en al het benodigde meubilair

Hoe wij werken

Elk feest is uniek en elke gastheer of gastvrouw is verschillend. Waar de een de catering bij het evenement van A tot Z zelf heeft uitgedacht, verlangt de ander van Host Catering een actieve bijdrage in de organisatie. Afhankelijk van uw behoeften passen wij onze werkwijze aan.

In een persoonlijk gesprek nemen wij graag de tijd om uw plannen te bespreken. Samen brengen we het evenement in kaart en geven we invulling aan de catering. Als wij weten wat er van ons verwacht wordt werken we een prijsopgaaf voor u uit. In deze offerte zijn ook de menusuggesties opgenomen. Dit alles is vrijblijvend en kan naar wens gewijzigd worden. Na overeenstemming gaat Host Catering aan de slag om u en uw gasten een onvergetelijk samenzijn te bezorgen.

Wat Host Catering kan verzorgen

01

Eten & drinken

Als cateringbedrijf is dit onze ‘core business’. Van bier met oer-Hollandse bitterballen tot exclusieve gerechten met bijpassende wijnen, wij zorgen ervoor. Wij werken met dagverse producten!

Het vlees dat wij gebruiken komt van de scharrelslager vandaan. U kunt er voor kiezen ons uw partij van begin tot eind te laten organiseren, maar ook is het mogelijk eten te laten bezorgen.

02

Servies, meubilair & apparatuur

Verzorging van tafellinnen, servies en glaswerk, om maar iets te noemen. Statafels met bijpassende rokken of tafels voor het buffet horen daar ook bij. En is er apparatuur nodig in de keuken of feestzaal?

We regelen het niet alleen, we zorgen ook dat alles klaarstaat voor het evenement. En na afloop wordt alles weer netjes achterlaten.

03

Bediening & overig personeel

Host Catering komt met een eigen team. Vriendelijke, behulpzame en kundige dames en heren. Vanaf de valet parking tot en met de afwas.

Heeft u zelf helpende handjes? Dan kan Host Catering samenwerken met uw mensen.

04

Locatie & Techniek

Uw partij kan op verschillende locaties plaatsvinden. Wij werken graag bij u thuis of op kantoor. Ook onze eigen locatie, De Oostdorperhoeve, is af te huren voor een diversiteit aan evenementen. Heeft u nog geen locatie gekozen, dan kunnen wij een locatie voor u selecteren en boeken.

Alle benodigde techniek verzorgen we als dat gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan licht en geluid voor DJ of bands of projector met schermen voor presentaties.

Daarom Host Catering

Door ervaring in de afgelopen jaren kunnen wij u goed adviseren over het organiseren van een geslaagde bijeenkomst, of dit nu een borrel, een buffet in bepaalde stijl, een formeel of informeel feest is. Eenvoudig, uitbundig of met een speciaal thema, Host Catering denkt graag met én voor u.

Heb je vragen? Neem dan contact op!