Wie wij zijn

Over Host Catering

Host Catering bestaat sinds 2003 en heeft in die bijna 20 jaar mooie partijen mogen verzorgen voor particuliere en corporate events, vele (netwerk)borrels en diners zijn in die tijd met veel trots verzorgd.

Met de toegenomen werkzaamheden van de afgelopen jaren op Landgoed de Oostdorperhoeve is er op zoek gegaan naar een waardig vervanger om de dagelijkse bedrijfsvoering voort te zetten en hiermee is dan ook sinds 2022 na een periode van samenwerking het bedrijf overgedragen aan Cristiaan Zandbergen. 

Elselien blijft middels een samenwerking tussen Host catering en De Oostdorperhoeve nog op dagelijkse basis betrokken bij het bedrijf.

Cris is met zijn ruime 15 jaar ervaring op gebied van culinair evenement planning en catering geen vreemde in het circuit en weet dan ook  van aanpakken.

Host catering heeft een groep enthousiaste en competente medewerkers die klaarstaan voor uw evenement.

Host catering bereidt tot in detail uw feestelijk evenement voor. In nauwe samenspraak met onze klanten en partners ontwikkelen wij voor elk event, klein of groot, een culinair concept op maat. Indien gewenst zorgt ons enthousiast team ook voor de complete entourage.

Host Catering onderscheidt zichzelf in het meedenken met de opdrachtgever. Wij creëren uw evenement graag voor u, maar vooral met u! 

Schroom niet, hoe gekker hoe beter! Wij denken graag met u mee en zijn zeer creatief in het samenstellen van een concept.   Van walking dinner tot showcooking, sitdown diner tot gezellige borrel, kom maar op!

Een compleet plaatje
én een feestje
in je mond

Host Catering bereidt tot in detail uw feestelijk evenement voor.

Heb je vragen? Neem dan contact op!