Catering in Aerdenhout

Wijn fles

p zoek naar een geschikte catering service voor uw evenement in Aerdenhout? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een ervaren cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Aerdenhout

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Aerdenhout, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner.

Catering inclusief organisatie in Aerdenhout

Wilt u de catering bij uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies.

Wij komen graag bij u in Aerdenhout langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inAerdenhout op locatie.

Neem contact op voor meer informatie