Catering in Lisse

Wijn fles

p zoek naar een geschikte catering service in Lisse? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Ruim 10 jaar ervaring met catering, weinig is voor ons te gek. We houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Lisse

Door de jaren hebben wij bij verschillende evenementen in Lisse de catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij inLisse, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor een catering in LisseBekijk menusuggesties en meer mogelijkheden hier.

Catering inclusief organisatie in Lisse

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies. Lees hier meer over wat wij doen.

Wij komen graag bij u in Lisse langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inLisse op locatie. Het totaalpakket aan diensten kunnen we omschrijven als catering compleet. Meer van ons zien? Bekijk de showcases.

Neem contact op voor meer informatie