Catering in Haarlem

Wijn fles

Op zoek naar een geschikte catering service in Haarlem? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging. Lees meer over Host Catering.

Catering mogelijkheden in Haarlem

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij inHaarlem, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner. Bekijk hier onze menusuggesties voor catering in Haarlem

Catering inclusief organisatie in Haarlem

Wilt u de catering bij uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies.

Wij komen graag bij u in Haarlem langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u in Haarlem op locatie. Het totaalpakket aan diensten kunnen we omschrijven als catering compleetBekijk hier een aantal evenementen waar wij de catering hebben verzorgd.

Neem contact op voor meer informatie