Catering in Noordwijk

Wijn fles

Op zoek naar een geschikte cateraar in Noordwijk? Dan stellen wij van Host Catering ons graag aan u voor. Wij zijn een ervaren cateringbedrijf uit Wassenaar met een can-do-mentaliteit. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Noordwijk

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood bijvoorbeeld. Of een vegetarisch diner wat wij verzorgden inomgeving van Noordwijk. Maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, zakelijke bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor in NoordwijkBekijk hier een aantal mogelijke menusuggesties.

Catering inclusief organisatie in Noordwijk

Wilt u de evenement organisatie geheel uitbesteden? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook organisatorische zaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van locatie, meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies. Bekijk meer over wat wij doen.

Wij komen graag bij u in Noordwijk langs om – eventueel op locatie – de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inNoordwijk op locatie. Het totaalpakket aan diensten kunnen we omschrijven als catering compleet.

Neem contact op voor meer informatie