Catering in Wassenaar

Wijn fles

Op zoek naar een cateraar in Wassenaar? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een Wassenaars cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij veel evenementen meegemaakt en verzorgd. Die ervaring met catering is direct in uw voordeel. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Wassenaar

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van (bedrijfs)catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij in Wassenaar, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor een catering in Wassenaar.

Catering inclusief organisatie in Wassenaar

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Host Catering is ervaren met organisatie van evenementen. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook de complete organisatie (of delen ervan) u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies.

Wij komen graag in Wassenaar bij u langs om (eventueel op locatie) de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van uw wensen en de mogelijkheden, en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u in Wassenaar op locatie.

Neem contact op voor meer informatie