Catering in Den Haag

Wijn fles

Op zoek naar een geschikte cateraar in Den Haag? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring op gebied van catering is uw evenement bij Host Catering in vertrouwde handen. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Den Haag

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij inDen Haag, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner. Bekijk onze catering menusuggesties hier.

Catering inclusief organisatie in Den Haag

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook organisatorische zaken voor u uit handen nemen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies. In overleg met u leveren we in Den Haag een compleet evenement met catering.

Wij komen graag bij u in Den Haag langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inDen Haag op locatie. Kijk ook eens naar evenementen waar wij gewerkt hebben.

Neem contact op voor meer informatie