Catering in Katwijk

Wijn fles

Op zoek naar een geschikte cateraar in Katwijk? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. Met ruim 10 jaar ervaring in de catering wereld is uw evenement in vertrouwde handen. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Katwijk

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Vegetarische catering en een amusediner deden wij inKatwijk, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor een catering in KatwijkKijk hier eens naar onze menusuggesties.

Catering inclusief organisatie in Katwijk

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor regelen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies.

Wij komen graag bij u in Katwijk langs om op locatie de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inKatwijk op locatie. Het totaalpakket aan diensten kunnen we omschrijven als catering compleetBekijk hier door ons verzorgde catering.

Neem contact op voor meer informatie