Catering in Rijnsburg

Wijn fles

Op zoek naar een cateraar in Rijnsburg? Dan stellen wij ons graag aan u voor. Wij zijn Host Catering, een cateringbedrijf met een can-do-mentaliteit. In ruim 10 jaar verzorgen van catering bij evenementen hebben wij veel ervaring opgedaan. Wij houden van aanpakken en deinzen niet terug voor een uitdaging.

Catering mogelijkheden in Rijnsburg

Door de jaren hebben wij verschillende soorten van catering verzorgd. Een staande receptie met fingerfood of amusediner deden wij inRijnsburg, maar ook 3-, 4-, of 5-gangendiners bij bruiloften bijvoorbeeld. BBQ catering waarbij eten vanaf buffet gepakt kan worden en originele catering concepten met luxe hapjes en wijnen zijn aan ons toevertrouwd. Of het nu gaat om een familiefeest, bedrijfsborrel of formeel diner, Host Catering is graag uw partner voor een catering in Rijsnburg.

Catering inclusief organisatie in Rijnsburg

Wilt u de organisatie van uw evenement geheel uit handen geven? Dan is Host Catering een geschikte partner voor u. Naast onze diensten als cateraar kunnen we ook randzaken voor u regelen. Denk hierbij onder andere aan het verzorgen van meubilair, apparatuur voor (live) muziek, huur van glaswerk en servies. Bekijk hier meer wat wij doen.

Wij komen graag bij u in Rijnsburg langs om (op locatie) de wensen door te spreken. Zo krijgen we direct een indruk van de mogelijkheden en kunnen actief met u meedenken voor de catering. En op de dag van het evenement komen wij met vakkundig en vriendelijk personeel bij u inRijnsburg op locatie. Het totaalpakket aan diensten kunnen we omschrijven als catering compleet.

Neem contact op voor meer informatie